Lowongan Semen Padang

Posted on Updated on


Bapak/ Ibu Yth,

Kami informasikan bahwa saat ini PT Semen Padang melakukan rekrutmen calon peserta program Management Trainee. Pengumuman telah dilakukan pada hari Sabtu/ tgl 19 April 2008 di harian Singgalang, Padang Ekspres, Pos Metro & Haluan, serta hari Minggu/ tgl 20 April 2008 di harian Kompas.

Pendaftaran dilakukan via internet melalui website www.rekrutmen-ptsp.com, yang dibuka mulai tgl 19 April dan ditutup tgl 26 April 2008. Penjelasan lebih lanjut dapat dilihat di website tersebut. Terlampir kami kirimkan file pengumuman lowongan tsb.

Hormat kami,
Panitia Rekrutmen 2008 PT Semen Padang

About these ads

23 thoughts on “Lowongan Semen Padang

    alief28 said:
    23 April 2008 pukul 08:28

    thanks for your information…

    :)

    diand said:
    23 April 2008 pukul 10:44

    makasih untuk infonya….

    urang^Awak said:
    23 April 2008 pukul 16:06

    bagus juga INFO nyo anggun…

    Koq anggun Buek Webside Lowongan Kerja ciek ba a nyo..

    rancak mah?? ba a kiro2

    Anggun..awak ado juo Info Tentang Beasiswa Penuh dari Laut Merah (Mekkah) dan dari PLN JATENG . bagi teman2 yg membutuhkan silahkan lihat di http://biro69.blogspot.com

    salam dari admin http://biro69.blogspot.com

    dino putra hapsak said:
    23 April 2008 pukul 17:28

    kok infonya ngga lengkap?????????????

    aroq said:
    24 April 2008 pukul 00:14

    thanks guys u infonya,,,
    http://aroq.wordpress.com

    tumin said:
    24 April 2008 pukul 12:46

    aku mau dong lowongan nya

      BOBBY GUNADARMA MANGKU RANDA LIMA said:
      29 Juli 2009 pukul 15:34

      wa ang rancak bana.kamek nan di ateh, di bwh nampaknyo indak

    aaat... said:
    25 April 2008 pukul 21:07

    yo subananyo ko, apo gadang peluang lolosnyo, kok yo ambo daftar, tapi kalo ndak ambo ikuik jo nyoo.. hee.hee…

    bron.. said:
    25 April 2008 pukul 21:10

    kalo dapek banyak penerimaan nyo yo pak/buk, karano ambo butuh bana karajo ko tuk nyambuang iduik please dong ahh…ambo harap apak/ibuk maklum.

    daniel said:
    26 April 2008 pukul 08:07

    Moga2 yg buka lamaran dilapangkan lah jalan rejekinya. Amiiieeeeennnnnnnn……….

    chasten said:
    27 April 2008 pukul 14:47

    syng banget,,,,aq telat tw pengumumannya,,,
    tp, nda papa deh,,soalnya jauh banget kl mesti ke Padang,soalnya aq kan di Makassar..

    aji said:
    28 April 2008 pukul 10:32

    ……………………….
    ………………………………………..
    ……………………
    ………
    …..

    Amieeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

    mr.gentha said:
    28 April 2008 pukul 21:19

    awak lai toragak nak ikuik karojo di semen padang. tapi awak ndak nomuah tomat S1 deh. ba,a carronyo lai. kok skill jan ditanyo lai….. bede-beda tipis jo mamak wak Albert Einstein. hehehe……!

    youn said:
    29 April 2008 pukul 11:15

    begitu menyenangkan album baru teh siti ini,semoga semakin sukses y sya kan selalu mendoakan semakin didepan dan tetap pada rendah hatimu,amin………….salam syang dan rindu dr peminatmu di indonesia

    Riko said:
    17 Juli 2008 pukul 16:32

    kok semen padang indak pernah recrut jurusan K3 (keselamatan & kesehatan Kerja), sedangkan Undang-undang depnaker mewajibkan ado tenago K3 disetiap perusahaan BUMN maupun swasta. apo pabrik semen indak ado yg kecelakaan & penyekit akibat karajo…….

    warni said:
    17 Juli 2008 pukul 16:37

    onde mande….. kok ambo indak tau……….

    putra said:
    10 Oktober 2008 pukul 19:37

    baa sabana di semen padangko
    lai murni penermiaannyo tu pak
    lai ndak ado kkn nyo
    thqs…

    silviqwen@yahoo.co.id said:
    18 Januari 2009 pukul 22:20

    Pak bilo bukak lowongan karajo jurusan K3 Pak?
    kalau ado agiah kaba wak yo pak mambana ambo….
    Mokasih banyak yo pak.
    Mambana ambo sabaleh jo kapalo.

    devy said:
    20 Januari 2009 pukul 12:56

    klo u/ tahun 2009 ada pembukaan low lagi ga?
    klo ada, kapan diumuminnya????

    tlong infonya ya…. thanks bgt…..

      greata responded:
      21 Januari 2009 pukul 12:46

      untuk penerimaan pegawai semen padang tahun 2009 ini saya belum mendapatkan informasinya mbak devy. kalau ada, akan saya upload ke blog ini.

      terima kasih atas kunjungannya…:)

    syafril rank pasaman said:
    30 April 2009 pukul 18:05

    kawan kalo ado buka lowongan karajo di semen padang kabaran sacapek nyo yo mamabana wak.

    rika said:
    25 November 2009 pukul 20:55

    bauban kami manggu mahhh………….
    paniang kami yg pengangguran kelas atas ko ha…..

    hendra renoldi said:
    13 Mei 2010 pukul 12:34

    Kepada Yth:
    PT.Semen Padang Yang Tercinta

    tolong masukan awak karajo di pt semen padang,awak kini butuh bana lowongan
    kiniko karena awak cari karajo payah kini di jakarta.awak dulu pernah karajo di
    pt astra tapi lah habis kontrak kini.
    awak memang cuman tamat stm nyo tapi kalo karajo awak memang gigiah tap
    nasib alun bapihak sama awak kini.toloang awak yo tarimo karajo di pt semen
    padang.awak asli urang padang.kini lagi marantau di jakarta.tapi awak pengen
    bana masuak pt semen padang.
    terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s